Etsimme uusia helmiä

Monenlaista työtä tarjolla Sote-toimialalla koulutuksesta riippumatta!

Kiinnostaisivatko sinua seuraavat työtehtävät: sairaanhoitaja, lähihoitaja, tai erilaiset avustavat tehtävät Sote-toimialalla? Avustavat tehtävät liittyvät esimerkiksi hoivatyöhön, ravitsemukseen, puhtaanapitoon tai viriketoimintaan. Niistä esimerkkejä ovat mm. hoiva-avustaja, lähiavustaja, keittiöapulainen, virikeohjaaja. Haluatko työskennellä sijaisena tutustuen erilaisiin työympäristöihin, tai etsitkö uutta, vakituista työpaikkaa?

Sopisivatko elämäntilanteeseesi tällä hetkellä parhaiten sijaisuudet tai kaksi rinnakkaista työtä? Kaipaatko uusia verkostoja ja työkulttuureita, osaamisesi laajentamista ja nousujohteista urakehitystä? Intohimomme on merkityksellisten työsuhteiden luominen. Haluamme auttaa sinua työllistymään ja avata sinulle kiinnostavia urapolkuja. Sinulla voi olla myös osaamista, jota et itse ole huomannut tuoda esille – valjastetaan se käyttöön yhdessä!

Käy myös kurkkaamassa SoteVoimalan tarjonta Facebookissa! (@SoteVoimala). Työnhakijanamme voit hyödyntää innostavan tarjonnan maksutta.

Helmihenkilöstön rekrytointi: Oletko etsimämme uusi helmi?

Etsimme koko ajan uusia helmiä, jotka ovat luotettavia, motivoituneita ja innostuneita työstään. Rekisteröidy työnhakijaksemme täyttämällä oheinen hakemus. Kun hakemus on saapunut meille, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme haastatteluajan. Kaikki työpaikkamme eivät ole julkisessa haussa, vaan täytämme tehtävät pääsääntöisesti meille hakeneiden kautta. Tietosi ovat meillä turvallisissa käsissä. Jos haluat tietää lisää, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Olisiko sinunkin tulevaisuutesi sote-alalla?

https://youtu.be/AZawjJAkbWU

Avaa esite klikkaamalla kuvaa

Rekrytointilomake