Etsimme uusia helmiä

Työtä tarjolla sinulle lähihoitaja, hoiva-avustaja tai sairaanhoitaja

 

Oletko työtä vailla oleva sairaanhoitaja, lähihoitaja tai hoiva-avustaja? Haluatko työskennellä sijaisena tutustuen erilaisiin työympäristöihin, tai etsitkö uutta, vakituista työpaikkaa?

Sopisivatko elämäntilanteeseesi tällä hetkellä parhaiten sijaisuudet tai kaksi rinnakkaista työtä? Kaipaatko uusia verkostoja ja työkulttuureita, osaamisesi laajentamista ja nousujohteista urakehitystä?

Intohimomme on merkityksellisten työsuhteiden luominen. Haluamme auttaa sinua työllistymään ja avata sinulle kiinnostavia urapolkuja. Sinulla voi olla myös osaamista, jota et itse ole huomannut tuoda esille – valjastetaan se käyttöön yhdessä!

 

Sijaisia haetaan alueella Kymenlaakso, Kaakkois-Suomi, Etelä-Savo ja Pohjois-Savo

Rekrytoimme sijaisia erityisesti alueille Kymenlaakso, Kaakkois-Suomi, Etelä-Savo ja Pohjois-Savo.

Olemme erikoistuneet sosiaali- ja terveysalan työpaikkojen välittämiseen.

Kauttamme haetaan erityisesti lähihoitajia, hoiva-avustajia, henkilökohtaisia avustajia ja sairaanhoitajia. Meillä on esimerkiksi jatkuvaa kysyntää eripituisiin lähihoitajan sijaisuuksiin. Sijaisuuden kautta sinulle voi avautua myös vakituinen työpaikka, jos se on sitä mitä etsit.

 

Helmihenkilöstön rekrytointi: Oletko etsimämme uusi helmi?

Etsimme koko ajan uusia helmiä, jotka ovat luotettavia, motivoituneita ja innostuneita työstään. Rekisteröidy työnhakijaksemme täyttämällä oheinen hakemus. Kun hakemus on saapunut meille, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme haastatteluajan. Kaikki työpaikkamme eivät ole julkisessa haussa, vaan täytämme tehtävät pääsääntöisesti meille hakeneiden kautta.

Tietosi ovat meillä turvallisissa käsissä. Jos haluat tietää lisää, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Oheisella linkillä voit lähettää vapaamuotoisen CV:n tai hakemuksen.